utorak, 1. studenoga 2016.

AVON - 5 PROIZVODA I DIO

Pozdrav za sve i dobrodošli u novi post

Dakle, kao što sam i obećala, čim dobijem novi mobitel idemo sa novim i redovnim postovima
Ja jako volim Avon i njegove proizvode, jer su dosta kvalitetni, naravno kao i svaki drugi brend ako mogu tako da kažem pa tako i Avon ima određenih propusta.
Svima ne odgovaraju isti proizvodi, i neki nisu zadovoljni ali ja jesam, najiskrenije, od parfema pa sve do raznih kremica a danas ću vam predstaviti njih 5

Da ne duljim, idemo



Prvi na današnjoj listi je ovaj Luxe kameni puder.
Ovaj proizvod sam već spominjala u nekom od ranijih postova, ja sam ga dobila na poklon a inače mu je cijena oko 15 KM čini mi se. Što se tiče općenito ovog puder, ima boljih naravno, ali ja sam koliko toliko zadovoljna. Proizvod je dobar i radi svoj posao, ali kad ima nešto bolje onda taj proizvod gubi svoje osobine. Po mom mišljenju mana mu je što je taj prah jasno vidljiv na licu ako prije njega ne koristim prajmer ili neku običnu kremu. Ambalaža ovog pudera je preslatka i sviđa mi se, pomalo neobična i to je to



Tu je i Avonov Ideal Flawless proizvod, iskreno da vam kažem ja nisam sigurna koja je svrha uopšte ovoga, ali ja ga koristim kao bazu ili podlogu gore već spomenutog pudera.
Tekstura mu je dosta rijetka, i ja to nisam navikla tako pa mi je trebalo malo duže da se kontrolišem pri uzimanju količine prilikom korištenja. Lahko se blenda to mu je veliki plus, koristim ga gotovo pa svakodnevno i puder mi zaista duže traje na licu.
Ne daje mat efekat ali to mi nije nešto posebno ni bitno,
Sve u svemu super stvarčica, da se iskoristiti.









































Avon krema za lice i ruke iz CARE kolekcije, Krema sa kakao maslacem, Ima predivan ali predivan miris. Nježna, poslije nanošenja i lice i ruke su jako meki i to traje i do par sati. Koristim je svaki dan. Prezadovoljna sam. Ja imam ovu kao mini kremicu od 100 ml dok u katalogu možete pronaći do 400ml. Prvenstveno ja sam se zaljubila u miris i zbog toga sam je i kupila. Tekstura je rijetka ali je koža brzo upija. Tekstura je onako poput nekog gela. Svakako se isplati imati nešto ovakvo u kolekciji.




Luxe maskara, jedna od najboljih koje sam do sada probala. O njoj nemam nešto posebno pričati, samo kao što možete i vidjeti četkica joj je odlična. Lijepo produži trepavice i da im tu neku finu crnu boju, ne ostavlja grudvice. Praktična je i sve pohvale za nju, nastavit ću da je koristim.

 

     I za kraj, jedan ruž, Avon zaista ima širok izbor nijansi kada su u pitanju ruževi. Ja sam ovaj kupila na akciji po cijeni od 2.90 KM i ovo je čudo za te pare. Nije pretjerano pigmentiran, boja mu je ova neka fina nude, ide na smeđu nijansu sa ovim blagim odsjajem. Pogodan za školu, često se nađe u ruksaku i vrijedi tih para.

Toliko od mene za danas, da li ste probali neke Avonove proizvode, vaši utisci ? Pišite u komentare, do sljedećeg posta .. :))

E-mail: jasicdzenita@gmail.com

Broj komentara: 5:

  1. Prvi proizvod koristila je moja mama, ali je odabrala potpuno pogrešnu nijansu, pa ga jelte, nije ni koristtila, ali pakovanje čuva i nakon skoro 5 godina i odlično je! Ove kremice su im super, mada, ja ih koristim u većim pakovanjima :) Što se ruža tiče, baš nedavno sam poručila potpuno ljubičastu nijansu i super mi je! Volela bih da je malo više mat, ali nema veze. Da li si probala njihove mat karmine? Odlični su... Suuper post, poseti i moj blog smoothieglam.blogspot.com :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvo želim ti se zahvaliti na komentaru, i da u pravu si, trebas biti jako oprezan kad aje u pitanju ovaj puder po pitanju nijansi. Što se tiče ovih ruževa po 2.90 KM i ne treba očekivati neku kvalitetu,a mat karmine još nisam probala ali uskoro ću svakako kupiti jedan :))

      Izbriši
  2. Nemam ni jedan ovi proizvod ali se cine dosta dobri i kvalitetni pa cu mozda i nekad kupiti jedan :)
    Suoer post i fotografije su ti predobre :)

    Mi smo nove blogerice puno bi nam znacilo da nas zapratis,mi tebe vec jesmo :)

    sweet-girls-em.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ces imati priliku da probas neke proizvoda i hvala ti ❤

      Izbriši