petak, 25. studenoga 2016.

ROSEGAL REVIEW

Dobro jutro svima, kako ste mi ?


Danas ću vam pokazati šta sam naručila sa sajta ROSEGAL
Prvi puta naručujem sa njihovog sajta i moram priznati da su prvi utisci i više nego dobri. Kvaliteta odjeće je super, a ostalo što sam naručila i što ćete vidjeti u nastavku je identično kao sa slike i jako jako sam zadovoljna.
Stvarčice su mi stigle za nekih 15-20 dana, sve je došlo odlično upakirano, pohvale na taj dio.


Prva stvar je ovo muška košulja, naručila sam je svog oca, i zaista ali zaista imaju širok izbor košulja. Dugih je rukava, plava boja, moderno i kvalitetno odrađeni detalji na džepu, oko rukava. Dugmad su kombinirana u crvenoj i plavoj boji. Materijal je također dobar, onako malo tanji, i dosta lagan, Ja sam zadovoljna,a nadam se da će se i ocu svidjeti.

 

Sljedeća stvar je nešto što me najviše oduševilo,a to je ovaj sat. Jako jako kvalitetno je odrađen. Crni kaiš je dosta čvrst, teško se savija i lomi, kako ga staviš na ruku tako i stoji, Dalje, sam sat je jako profinjen i lijepo urađen, na ruci izgleda dosta moderno i nekako elegantno. Stvarno se dugo ovako nečemu nisam oduševila, i za kvalitetu ovog sata cijena je smiješna. 

 

I posljednja stvar ali ne manje bitna, je ovaj kist za šminkanje. Dugo sam mjerkala neke kistove u cm-u, zatim u Farmasiju ali nisam kupila. Pri kupovini na ovom sajtu ostalo mi je par dolara pa sam ih iskoristila za ovu stvarčicu. Cijena je, opet kažem kao i za sat, smiješna a kvaliteta dobra, Ne opadaju dlačice, dosta je gust i mekan, Odlično obavlja svoj posao i zaista nemam zamjerku. 

→ KOŠULJA
→ SAT
→ ČETKICA

Toliko od mene za danas, kako vam se sviđaju stvari koje sam naručila, imate li iskustva sa ovim sajtom ? Pišite u komentare vaše utiske
Do sljedećeg posta ..

Email: jasicdzenita@gmail.com
4 komentara:

 1. Hello thank you for comment me yes we can follow each other... I follow you on GFC I'm waiting you back
  Kisses

  OdgovoriIzbriši
 2. Sat je predivan, a kist doista izgleda kvalitetno. :)

  Fantastiko World

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, i jestee još ni jedna dlačica nije otpala :))

   Izbriši
 3. I follow you, I'm awaiting you back!

  OdgovoriIzbriši