petak, 17. travnja 2020.

I am back, but different!

Poslije mnogo vremena vratila sam se svom blogu, malo prelistala i sama se nasmijala na svoj način pisanja. Ne znam koliko Vas je još tu, da li još neko koristi blog redovno ili ne, ali nisam se vratila kako bih Vam nastavila pričati o odjeći, nakitu, šminki i slično.

S obzirom na to da je prošlo dosta vremena, vratila sam se "odrasla", dozu ozbiljnija, ali definitivno zrelija.

Želim da ovaj blog posvetim Vama, želim da budem Vaš prijatelj. Želim svoje tekstove podijeliti s Vama, pisati o temama koje Vi želite. Pomagati Vam, biti uz Vas i slušat Vas. Najlakše se sve ispriča strancu, a uz to znaš da te neće izdati. 

Ako Vas ima aktivnih još uvijek, ostavite mi komentar, dajte prijedloge, a ja ću Vama ostaviti svoj mail ukoliko želite da komuniciramo. 

Lijep pozdrav!
jasicdzenita@gmail.com

3 komentara:

 1. Mnogo mi je drago da si se vratila!Ja sam ovakav post pisala pre manje od dve nedelje,delom nesigurna,pomalo usplašena novog početka jer ni jedan početak nije lak.Upornost i rad vratiće sve na staro,tu sam da te podržim kao i verujem još dosta nas jer zašto smo tu nego da se medjusobno podržavamo,zar ne? :)
  Samo napred i imaš moju punu podršku,jedva čekam da vidim o čemu ćeš nam sve pisati!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zaista mi je jako drago pročitati ovakav komentar, kao da se poveća motivacija. Hvala ti puno, svakako ću prelistati i tvoj blog da vidim šta sam propustila. Šaljem tople pozdrave i nadam se da ćemo lijepo sarađivati.

   Izbriši