subota, 10. prosinca 2016.

AVON - 5 PROIZVODA II DIO

Pozdrav za sve i dobrodošli u novi post


Nisam dugo pisala, već sam zakasnila na post o favoritima novembra, pa ću vam sad predstaviti još 5 proizvoda iz Avona koje ja imam u svojoj kolekciji. Pa da krenemo..


Prvi na današnjoj listi našao se ovaj FEMME ICON parfem. Što se tiče ovog parfema odmah ću naglasiti da ima malo jači miris. On je davno našao mjesto kod mene, ali tek sam počela da ga koristim, iz razloga što ja nisam fan jakih mirisa tokom toplijih dana, ali već u hladnijim danima rado ih koristim. Pa tako je i sa ovim parfemom. Što se tiče općenito ovog parfema, nije najbolji naravno ima ih puno puno boljih, ali za svakodnevnu upotrebu dobar je. Kao što sam već rekla, miris je malo jači, ali se dugo i zadržava. Ostaje miris tokom cijelog dana i to mu je ovako kao neka prednost. Prožet je voćnim notama te notama ruže.


Sljedeći na redu je ovaj CHERISH losion za tijelo. Ovaj losion ima preelijep miris, baš onakav kakav ja volim, nije jak a onako kao umirujuć, i što je najbitnije dugo se zadržava na tijelu. Prožet je notama jasmina i kremaste sandalovine. Ja vam preporučujem ovaj proizvod jer je koža poslije njega jako mekana, i bar kod mene, ne izaziva nikakav vid neželjenih efekata tipa osipa, crvenila i slično. 


Tu je još jedan proizvod za tijelo, a u pitanju je sprej za tijelo s notama Jasmina. Ovakav tip proizvoda, općenito osvježavajući sprejevi za tijelo su pun pogodak za ljeto.Međutim ja sam se malo zeznula, zapravo nije da sam pogriješila što sam kupila samo mi miris Jasmina ne odgovara. Tako da sam ga skroz malo potrošila i rijetko koristila tokom ljeta. Sprejevi za tijelo često budu na sniženju u katalogu i koštaju svega 2.90 KM.


Došli smo do četvrtog proizvoda po redu, a u pitanju je ovaj PERCEIVE antiperspirant. Koristila sam ovakav odnosno PERCEIVE parfem, miris je jako ugodan, nekako osvježavajući, dugo traje i to je razlog zašto se moja mama odlučila za ovaj antiperspirant, Ovo joj je već drugo pakovanje i zadovoljna je. U katalogu su često na sniženju,pa koštaju svega 2.50 KM


I za kraj, LUXE sjaj za usne. Ja inače ne volim sjajeve, ovaj sam dobila na poklon, i ostavila sam ga sebi, nisam ga proslijedila iz razloga što mi se svidjela nijansa. Nijanse je nešto kao boja breskve, naravno na usnama ne izgleda tako, na usnama ostavlja blagi sjaj i podton boje breskve.

Toliko od mene za danas, da li vam se sviđa post ? Pišite u komentare vaše utiske i iskustva sa ovim proizvodima

Email: jasicdzenita@gmail.com


.




Broj komentara: 14:

  1. Super post! Imam Cherish parfem i ako je taj losion dobar kao parfem moram ga isprobati. Ja njihove sprejeve za tijelo koristim za miris u sobi jer mi prekratko traje na odjeci i tijelu. Isprobala sam i neki njihov roll on dezodorans i nije mi se svidio.

    beautybydorotea.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Losion ima skoro pa isti miris, opet nisu svačiji ukusi isti.Istina da sprejevi za tijelo traju kratko ali su dosta osvjezavajuci. I da, roll on dezodoransi, tu moras biti pažljiv, ima ih jako dobrih ali ima ih i onih čiji je kvalitet O.

      Izbriši
  2. Radim u Avonu,i imam kolekciju ovih sprejeva za telo.Jako lepo mirisu.Prvi put posecujem tvoj blog i uopste se nisam pokajala.Izgled je za 10.Morala sam te zapratiti.Jedva cekam sledeci post. http://ellalavomg.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također radim za Avon. I hvala ti na tako lijepim riječima.

      Izbriši
  3. Predivan post draga! Fotkice mi se baš sviđaju. Volim AVON i imam dosta njihovih proizvoda. ♥

    Pogledaj moj blog ako želiš -> www.innisall.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da bi sjajilo izgledalo super na olovkama!

    Novootvoren blog ♥
    http://www.kalxpsia.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši